17 års fødsesldags menu

17 ÅRS FØDSELSDAGS MENU I DAGENE 22. – 24. MAJ

Eftersom vores 17 års fødselsdagsmenu i april hurtigt blev udsolgt, har vi valgt at gentage succesen i maj fra onsdag den 22. maj til fredag den 24. maj.

Her vil vi igen stå med en 4 retters menu med nogle af vores specialiteter.

Forret:

  • Friteret arrancini m. morkelemulsion
  • Skælbrosmecreme m. syrnet fløde og skalotteløg
  • Røget kammusling og blåfinnet tun m. pighvar fume og blåmuslinger

Mellemret:

  • Kylling ballotine
  • Sprød surdejstoast m. foie gras smør

Hovedret:

  • Trøffelfarseret flynder
  • Selleribånd i cremet sellerisauce
  • Ristet boghvede
  • Mikrogrønt

Dessert:

  • Friske jordbær

  • Fløde

  • Nyslynget honning

Pris 325 kr. pr person

Book bord her eller skriv til os på .

 

Pihlkjær Restaurant - Maden fisk