17 års fødsesldags menu
17 ÅRS FØDSELSDAGS MENU I DAGENE 22. – 24. MAJ
Eftersom vores 17 års fødselsdagsmenu i april hurtigt blev udsolgt, har vi valgt at gentage succesen i maj fra onsdag den 22. maj til fredag den 24. maj.
Her vil vi igen stå med en 4 retters menu med nogle af vores specialiteter.
Forret:
- Friteret arrancini m. morkelemulsion
- Skælbrosmecreme m. syrnet fløde og skalotteløg
- Røget kammusling og blåfinnet tun m. pighvar fume og blåmuslinger
Mellemret:
- Kylling ballotine
- Sprød surdejstoast m. foie gras smør
Hovedret:
- Trøffelfarseret flynder
- Selleribånd i cremet sellerisauce
- Ristet boghvede
- Mikrogrønt
Dessert:
-
Friske jordbær
-
Fløde
-
Nyslynget honning
Pris 325 kr. pr person
Book bord her eller skriv til os på .