Take Away Nytårsmenu Aarhus2018-03-16T19:59:57+00:00

Nytårsmenu 2018

Åbner for bestilling i slutningen af november

Om Pihlkjær Restaurant Take Away Nytårsmenu, Aarhus

Hvert år tilbyder Pihlkjær Restaurant nytårsmenuen som take away, for at lette arbejdet for dig i en travl måned. Samtidig med at du får lækker festmad til nytårsaften, der smager virkelig godt. Bor du i Aarhus eller omegn, har vi gjort det nemt at hente vores take away nytårsmenu – find vej her – også til nærmeste parkering. Vi gør alt klart til dig så du nemt kan hente det, og sammen med nytårsmenuen, får du vejledning til hvordan du anretter.

Det er nemt selv at anrette

Vores nytårsmenu varierer fra år til år, men består som regel af fisk, kød og en delikat og velsmagende dessert. Nytårsmenuen anretter du selv derhjemme, og vi sørger for at der følger en (nem) beskrivelse med, der forklarer hvordan du anretter menuen på tallerkenen. Det er nemt selv at stå for anretningen, og kræver kort forberedelse, inden maden kan serveres. Byd nu dine gæster velkommen til årets sidste dag, med en lækker og velsmagende nytårsmenu fra Restaurant Pihlkjaer.

Bestil i god tid

Det er vores erfaring at der er stor efterspørgsel efter “Pihlkjær’s Take Away Nytårsmenu” og derfor vil vil opfordre dig til, at bestille i god tid. Så er du sikker på at maden til nytårsaften er på plads, i en travl december måned.

Åben for bestilling

Nytårsmenuen kan typisk bestilles fra slutningen af november/start december. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook, hvor vi vil holde dig informeret.

Godt Nytår!

Take Away Nytår Aarhus 2018

Vi åbner for bestilling af Pihlkjaer Take Away Nytårsmenu Aarhus 2018 i slutningen af november 2018.
Og vi glæder os allerede til at give dig en smagfuld og kulinarisk Nytårsaften 2018!

Følg os på Facebook