Nytårsmenu

Pihlkjær Restaurant - nytårsmenu bestilling

Pihlkjær Restaurants Take Away

Nytårsmenu Aarhus

Vi gør nytårsmenuen klar

Hvert år tilbyder Pihlkjærs Restaurant nytårsmenuen som take away, for at lette arbejdet for dig i en travl måned. Samtidig får du lækker festmad til nytårsaften, der smager virkelig godt. Bor du i Aarhus eller omegn, har vi gjort det nemt at hente vores take away nytårsmenu – find vej her – også til nærmeste parkering. Vi gør alt klart til dig, så du nemt kan hente det, og sammen med nytårsmenuen, får du vejledning til hvordan du anretter.

Det er nemt selv at anrette nytårsmenu ud af huset

Vores nytårsmenu varierer fra år til år, men består som regel af fisk, kød og en delikat og velsmagende dessert. Nytårsmenuen anretter du selv derhjemme, og vi sørger for at der følger en (nem) beskrivelse med, der forklarer hvordan du anretter menuen på tallerkenen. Det er nemt selv at stå for anretningen, og kræver kort forberedelse, inden maden kan serveres. Byd nu dine gæster velkommen til årets sidste dag, med en lækker og velsmagende nytårsmenu fra Restaurant Pihlkjær.

Bestil nytårsmenu i god tid

Det er vores erfaring at der er stor efterspørgsel efter “Pihlkjær’s Take Away Nytårsmenu” og derfor vil vil opfordre dig til, at bestille i god tid. Så er du sikker på at maden til nytårsaften er på plads, i en travl december måned. Vi ser frem til at levere jeres nytårsmenu ud af huset!

 

Godt Nytår!