Nytårsmenu 2019

Lukket for bestilling

Take Away Nytår Aarhus 2019

Der er desværre lukket for bestillinger, da vi har noget maksimum!

Vi gentager successes fra sidste år med en menu bestående af 4 retter, og der kan vælges mellem fisk eller kød til hovedret!

Forret: Pihlkjær’s flødelegerede pighvarcremesuppe med pocheret flynder efter fangst, håndpillede nordsørejer, brunoise af urter og finthakket purløg. Hertil serveres hjemmebagt brød.

Mellemret: Dueconfit af skovdue, syltede løg, hybenkompot, bitre salater og trøffel mayonnaise. Hertil kommer ristede boghvedekerner og sprødt rugbrød.

Hovedret fisk: Ovnbagt helleflynde med confiterede jordskokker, bagte ræddiker, puffede vilde ris og blåmuslinger. Hertil kommer muslingecreme og kartoffel en papillotte.

Hovedret kød: Braiserede svinekæber i kantarelsky på danske kantareller, sprængt kalvespidsbryst og ristede brisler. Hertil serveres saltbagt selleri, rysteribs og kartoffel en papillote.

Dessert: Brombærparfait med nougatfragilité. Hertil serveres henkogte blommer, havtorn, melon og karamelliseret hvid chokolade.

Prisen er 435 kr. pr. kuvert.

Afhentning

Menuerne afhentes i restauranten Mejlgade 28, d. 31/12-2019 fra kl. 11.00-13:00

Bestilling

Vi har pr. 8. december 2019 lukket for bestilling af nytårsmenu 2019, da vi har nået maksimal kapacitet.

Har du allerede bestilt, men har spørgsmål så henvend dig venligst per email til kontakt@pihlkjaer-restaurant.dk.

Om Pihlkjær Restaurant Take Away Nytårsmenu, Aarhus

Hvert år tilbyder Pihlkjær Restaurant nytårsmenuen som take away, for at lette arbejdet for dig i en travl måned. Samtidig med at du får lækker festmad til nytårsaften, der smager virkelig godt. Bor du i Aarhus eller omegn, har vi gjort det nemt at hente vores take away nytårsmenu – find vej her – også til nærmeste parkering. Vi gør alt klart til dig, så du nemt kan hente det, og sammen med nytårsmenuen, får du vejledning til hvordan du anretter.

Det er nemt selv at anrette

Vores nytårsmenu varierer fra år til år, men består som regel af fisk, kød og en delikat og velsmagende dessert. Nytårsmenuen anretter du selv derhjemme, og vi sørger for at der følger en (nem) beskrivelse med, der forklarer hvordan du anretter menuen på tallerkenen. Det er nemt selv at stå for anretningen, og kræver kort forberedelse, inden maden kan serveres. Byd nu dine gæster velkommen til årets sidste dag, med en lækker og velsmagende nytårsmenu fra Restaurant Pihlkjaer.

Bestil i god tid

Det er vores erfaring at der er stor efterspørgsel efter “Pihlkjær’s Take Away Nytårsmenu” og derfor vil vil opfordre dig til, at bestille i god tid. Så er du sikker på at maden til nytårsaften er på plads, i en travl december måned.

Godt Nytår!

Følg os på Facebook