Nytårsmenu 2018

Åben for bestilling

Take Away Nytår Aarhus 2018

Som noget nyt i år består menuen af 4 retter, og der kan vælges mellem fisk eller kød til hovedret!

Forret: Jomfruhummermousse med friskpillede nordsørejer, hertil syltede ramsløg vendt i mayonnaise. Dertil kommer soyamarineret tun med cashewnødder, røget skælbrosmecreme, ørredrogn, rødløg og urter. Hertil serveres hjemmebagt maltbrød.

Mellemret: Pihlkjær’s flødelegerede pighvarcremesuppe med pocheret torskekæbe, brunoise af urter og finthakket purløg. Hertil serveres hjemmebagt brød.

Hovedret fisk: Ovnbagt havtaske med hummerbisque, sauté af blåmuslinger, pak choi og ristede kantareller.  Hertil serveres kartoffel en papilotte med persille og fritterede jordskokker.

Hovedret kød: Morkelfarseret duebryst med braserede vildsvinekæber i egen sky. Hertil serveres rodfrugtfrikassé, kartoffel en papilotte med persille, råsyltede ribs og fritterede jordskokker.

Dessert: Chokoladefondant med hindbær parfait, syltede appelsiner, havtorn, marcipanknas og krystalliseret hvid chokolade.

Prisen er 435 kr. pr. kuvert.

Vi har pr. 12. december 2018 nået maks antal bestillinger, og derfor lukket for bestilling af nytårsmenuen – beklager!

Afhentning

Menuerne afhentes i restauranten Mejlgade 28, d. 31/12-2018 fra kl. 11.00-13:00

Om Pihlkjær Restaurant Take Away Nytårsmenu, Aarhus

Hvert år tilbyder Pihlkjær Restaurant nytårsmenuen som take away, for at lette arbejdet for dig i en travl måned. Samtidig med at du får lækker festmad til nytårsaften, der smager virkelig godt. Bor du i Aarhus eller omegn, har vi gjort det nemt at hente vores take away nytårsmenu – find vej her – også til nærmeste parkering. Vi gør alt klart til dig så du nemt kan hente det, og sammen med nytårsmenuen, får du vejledning til hvordan du anretter.

Det er nemt selv at anrette

Vores nytårsmenu varierer fra år til år, men består som regel af fisk, kød og en delikat og velsmagende dessert. Nytårsmenuen anretter du selv derhjemme, og vi sørger for at der følger en (nem) beskrivelse med, der forklarer hvordan du anretter menuen på tallerkenen. Det er nemt selv at stå for anretningen, og kræver kort forberedelse, inden maden kan serveres. Byd nu dine gæster velkommen til årets sidste dag, med en lækker og velsmagende nytårsmenu fra Restaurant Pihlkjaer.

Bestil i god tid

Det er vores erfaring at der er stor efterspørgsel efter “Pihlkjær’s Take Away Nytårsmenu” og derfor vil vil opfordre dig til, at bestille i god tid. Så er du sikker på at maden til nytårsaften er på plads, i en travl december måned.

Godt Nytår!

Følg os på Facebook