Maden

Fusionskøkkenet
Maden bygger på fusionkøkkenet
Det betyder på godt dansk at vi varierer menukortet med spændende retter lige fra fisk og skalddyr (seafood), kød over til vegetar og veganer menuer.
Vi dyrker selv vores grøntsager i egen have og kombinerer disse med økologiske råvarer fra udvalgte leverandører på spændende, varierende og nye måder. Hele tiden. Hver dag.
Fisk er vores speciale
Vi kender historien bag al den mad vi laver og alle råvarer udvælges med omhu. Vi henter fx selv frisk fisk og seafood direkte fra fiskeauktionen tidlig morgen, for at få den bedste kvalitet fisk.
Da Henrik Pihlkjær er tidligere mangeårig ejer af Havnens Fiskehus, er Restaurant Pihlkjærs speciale naturligvis: fisk.
Priser
Fisk:
2 retter 400- kr.
3 retter 450,- kr.
Kød:
2 retter 400,- kr.
3 retter 450,- kr.
Vinmenu:
3 glas (velkomstdrink samt et glas til forret & hovedret): 275,- kr.
Teatermenu:
Du kan også bestille vores lækre 3-retters Teatermenu til 350,-/kuvert. Bestil Teatermenu på Book bord. Når I bestiller vores Teatermenu har I bordet i tidsrummet 17.30 til 19.15.
Ønsker I kun at drikke postevand til maden er prisen 15,- kr. per person.


Middag
Hver aften har vi en 3 retters fiske- og kødmenu
Vi skifter menu hver dag alt efter udbuddet af fisk, seafood, grøntsager, kød etc. Vil du vide mere om dagens menuer, så ring til os (efter kl 12.00).
Hvis der er ønske om andre hovedretter end fisk og kød, laver vi meget gerne en vegetarret, mod forudbestilling dagen før.
Drikkevarer
Det skal smage godt
Vores drikkekort indeholder alt lige fra vine, hjemmelavede safter, diverse teer og lignende.
På bordet med de stærkere drikke har vi blandt andet lækker blød Rom, Calvados, meget godt Grappa og fine Cognac.
Vi vil ikke glemme at nævne vores hjemmelavede Baileys, som vi oplever rigtig mange af vores gæster efterspørger til at runde en god middag af med, sammen med kaffen.
Vi har udvalgt en række faste klassikere og så har vi vine, øl og vand, som skifter efter sæson.

“Fusionsmad er mad fremstillet af utraditionelle kombinationer fødevarer og/eller kogekunster fra forskellige lande. Fusionskøkken betegner denne eksperimenterende retning inden for kogekunsten.”
kilde: Wikipedia