1 Step 1
Bordreservation

Bemærk venligst

*Grundet nyeste restriktioner udstedt af regeringen, lukker vi senest kl 22.00. Ændringen gælder som minimum frem til 18. oktober 2020.

Bordreservation efter kl. 15.00 til samme dag/aften, kan desværre ikke bookes online, da vi ikke har mulighed for at tjekke mail efter dette tidspunkt.

Ring i stedet til os på 86 18 23 30 og reservér bord. 

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Book bord døgnet rundt

Vi bekræfter din reservation snarest, senest førstkommende hverdag i tidsrummet 14.00 – 15.00 undtaget søndag og mandag hvor restauranten har lukket.

Bemærk venligst ved reservation til samme dag
Bordreservation efter kl. 15.00 til samme dag/aften, desværre ikke kan bookes online, da vi ikke har mulighed for at tjekke mail efter dette tidspunkt. Ring i stedet på 86 18 23 30 og reservér bord.

Vegetarretter mod forudbestilling dagen før
Hvis der er ønske om andre hovedretter end fisk og kød, laver vi meget gerne en vegetarret, mod forudbestilling dagen før. Oplys venligst ved bordreservation i besked-feltet.

VIGTIGT!

Kort efter du har sendt din reservation, modtager du en automatisk genereret email i din indbakke, om at din reservation er UNDER BEHANDLING.

Bemærk venligst at denne email ikke er en endelig bekræftelse, men blot en kvittering for, at vi har modtaget din henvendelse. Venligst følg anvisningerne i emailen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 18 23 30.

Bliver du forhindret og skal afbestille?

Eventuel afbestilling skal ske i god tid, senest dagen før, enten på email eller pr telefon senest kl. 22.00.

Ved større selskaber er endeligt antal er bindende 4 dage før arrangement (afbestil på email eller telefon). Skulle der komme frafald på dagen, afregnes for de bindende kuverter, på maden alene.