HYGGELIG FISKERESTAURANT

Mad og Hygge

 

Vi serverer lækre fisk, seafood, kødretter, og ved bestilling senest dagen før, også vegetar- og veganerretter.

PIHLKJÆRS PÅSKEFROKOST PLATTE

Pihlkjærs påskefrokost platte for 2 personer den 30. marts – 230 kr.

SÅ GÅR DET LØS IGEN HOS PIHLKJÆR!

Vi holder arrangement den 12. april hvor I kan få 6 retter inkl. udsøgt vin til 1.000 kr.

WINEMAKERS DINNER
SPECIALARRANGEMENT 23/4

Velkommen den 23. april 2024 til Winemakers’ Dinner i Aarhus med Charles Hopkins, De Grendel Wine Estate, hos Pihlkjær Restaurant.

Hos Pihlkjær Restaurant er fisk vores speciale, men udover at servere fisk, skalddyr, seafood har vi også kødretter, vegetar- og veganerretter på menukortet.

Fiskerestaurant

i centrum af Aarhus

Vi henter selv frisk fisk tidligt om morgenen på fiskeauktion og bruger udelukkende råvarer af bedste kvalitet til vores retter. Fisk er vores speciale men ønsker du at vælge mellem andet har vi også velsmagende, lækre kød-, vegetar- og veganerretter, altsammen lavet efter det moderne fusionskøkken.

Velbekomme – vi glæder os til at se jer!

Henrik P. signatur
blank

Maden

Maden hos Pihlkjær bygger på fusionkøkkenet. Det betyder på godt dansk at vi varierer menukortet med spændende retter lige fra fisk og skalddyr (seafood), kød over til vegetar og veganer menuer.

Book Bord

Book bord online døgnet rundt eller ring til os på tlf. 86 18 23 30 hverdage efter kl. 12.00 (søndag og mandag lukket).

Vi glæder os til at se dig!

Selskaber & Take Away

Stort eller småt – vi laver det hele. Hvad end du skal holde stor fest eller blot servere middag, hvor det gerne må være nemt og ekstra lækkert, så leverer vi gerne maden til dit næste arrangement!

blank

345,-/kuvert

Tre retters

teatermenu

Lækker menu der varierer fra dag til dag. Teatermenuen er specielt til jer, der gerne vil hygge inden I drager videre i byen.

Når I bestiller vores Teatermenu har I bordet i tidsrummet fra 17.30 til 19.15.

Anmeldelser

blank

Uddrag fra JyllandsPosten.dk

5 stjerner

“På syvende år serverer kok og fiskehandler Henrik Pihlkjær fiskeretter af højkvaltiet i sin lille baghusrestaurant i Mejlgade. Gode veltilberedte kødretter fås også, men fiskene repræsenterer spidskompetencen.”