Om Pihlkjær Restaurant

Kreativt køkken

Vores køkken er baseret på økologiske råvarer, kvalitet og en god portion kreativitet. Mange af vores rodfrugter, grøntsager, bær, frugter og krydderurter henter vi fra egen have.

Ny menu – hver dag

På Restaurant Pihlkjær skifter vi menu hver dag alt efter udbuddet af fisk, grøntsager, kød på dagen. Vil du vide mere om dagens menuer, så er du velkommen til at ringe til os.

Lille og hyggelig restaurant

Restaurant Pihlkjær er en lille og hyggelig restaurant. Vi har plads til 50 personer indenfor, og i vores indbydende gårdhave er der plads til 20 personer.

Mad lavet fra bunden

Alt vores mad bliver lavet fra bunden. Vores mad er enkel, let at forstå og har gode overraskelser. Og mens dens tilberedes kan du følge med i hvordan vi arbejder i køkkenet.

Et rart sted

Vi bestræber os på at vores gæster skal føle sig godt tilpas, hygge sig og bare slappe af – og det er vigtigt for os at vores personale er personlige, synes det er sjovt at være på arbejde og har en god udstråling.

Vegetar- og veganermenu

Servering af vegetar- og veganermenu kun ved forudbestilling. Derfor venligst bedes I venligst oplyse om der ønskes vegetarmenu allerede ved bordbestilling, så vi har mulighed for at forberede dette.