Arrangement den 9. november
D. 9. november fyrer vi op for en lækker 5-retters fiskemenu på Restaurant Pihlkjær. Menuen byder på dansk helleflynder, østers, hånddykkede kammuslinger fra Norge & Gråsten æbler – husk at booke bord. Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften i fiskens tegn!
1. servering
- Østers med vinaigrette
- Røget skælbrosme creme serveret på hjemmebagt knækbrød
- Jordskokkechips med parmesancreme
2. servering
- Kammusling ceviche & Røget kammusling
- Semi-dried tomat Tomat vinaigrette
- Serveres med malt brød
3. servering
- Flødelegeret pighvar creme suppe
- Dampet søtunge
- Brunoirs urter & Hakket purløg
- Serveres med brioche brød
4. servering
- Smørstegt helleflynder
- Hokkaidopuré Vinter sauté
- Frisk høvlet trøffel Cremet urte-bouillon
5. servering
- Æble tarte tatin med kærnemælk sorbet & blodappelsin sauce
Efter dessert
Kaffe/te serveret med petit four
Pris
950,- pr. pers.
Inklusiv vin eller saftmenu til alle retter
Reservation
Bord kan bookes i tidsrummet 17.30 – 23.30, med ankomst senest kl. 20.00.
Book bord her og skriv i beskedfeltet: Arrangement den 9. november